Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sen, nebo něco víc

10. 7. 2024

Sen, nebo něco víc?1079661_707725385910145_2130110206_n.jpg

Každý den, každou noc na Holly myslím, ale tak to chodí. Dnešní noc byla jiná. Usnula jsem velmi tvrdě. Pak ke mně přišla nějaká bytost a vyzvala mne, abych jí důvěřovala a šla s ní. Někdo na mne čeká. Tak jsem se nějak dostala kamsi.

Bytost mne vyzvala, abych chvíli počkala, že budu moc ráda. Najednou se přiřítila nadšená Holly a dostala tu její radost, jako když jsme odněkud přijeli a ona nemohla jet také. Lítala v kruzích okolo mne a vyzývala mne ke hře. Když se vylítala, spořádaně přišla se pomazlit. 

V rukou jsem opět zažila její tělo, její srst, byl to neuvěřitelný pocit. 

Bytost prohlásila, že ještě má jedno překvapení. Najednou přiběhla Nelly, můj první pes, za ní Bessy a běželi další a další. Byl by to hodně velký seznam. Jen namátkou, jezevčíci, knírači, buldočci, němečtí ovčáci. Za 50 let to bylo hodně pejsků.

Pozdravili jsme se a bytost je po chvíli odvelela pryč. Holly také. Bylo mi to líto, ale bytost pravila: "Vybrala sis, Holly se ti vrátí, znovu se setkáte." Tuto informaci jsem už jednou dostala před pár dny v Lese psích duší, tam se dějí hodně tajemné věci, ale to víte.  Je to divné, nechci dalšího psa kvůli tomu, abych nahradila ztrátu, navíc mé fyzično jaksi není úplně v pořádku.

Vzbudila jsem se a bylo brzké ráno. Po dlouhé době jsem byla odpočatá a po malém váhání jsem sen zapsala.

Evabezva-koupel.jpg